Légcsőhurut, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, születésemtől kezdve adott a betegség. Próbáltam már mindent, sókamrától kezdve, fokhagymakapszulán keresztül, a gőzkabinig mindent. Ittam hársfateát, ettem hársfamézet, de sehogysem akar elmúlni.
Egészen addig megvagyok, amíg van itthon köhögéscsillapító, de most az is elfogyott, ünnepnap van, ügyeletre nem tudok elmenni, nincsen valami, ami segít rajta? Egész éjszaka nem aludtam, mostmár nagyon fáradt vagyok, úgyhogy örülnék neki, ha tudnátok valamit javasolni! Egy-két óra alvásért is ölni tudnék!
21/L
2010. máj. 24. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!