Mit lehetne tenni? Bőv. Lent
A problémám az, hogy nagyon nehezen tudok elaludni. Fáradt vagyok, ásítozok, de hiába fekszek le, nem birok elaludni, csak forgolódok. Akármikor lefeküdhetek, nem tudok elaludni. Előző este/éjjel 4 órát aludtam, és most mégse megy.
Általában 1,5-2 órát még tv-zek mielőtt sikerülne elaludni. Régebben 5-10 perc alatt elaludtam tv-zés közben, akármi megy.
Mitől lehet, vagy mit tudnék tenni hogy gyorsabban menjen?
Köszönöm!
17/L
Hát az első lépés talán az hogy 03:27kor már bőven ne a gép előtt ülj. Az éjfél utáni lefekvés szinte semmit nem ér,mert átesik a szervezeted az ún. holtponton.
Késő este már ne egyél. Legyen egy rendszere az estédnek. Fürdés,utána kis tv-nézés, és közben elalvás,időben!
Nem gép előtt ültem, ekkor már 1,5 órája ágyban feküdtem, és telefonról írtam ki a kérdést. Próbáltam már éjfél előtt is aludni, akkor sem ment.
Heti 2x röplabdázok, itthon minden este 1 órát zumbázok. Ennél többet nem igazán tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!