Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SZERINTETEK? Kiváncsi vagyok...

SZERINTETEK? Kiváncsi vagyok hogy ez miért van? Pasik és Csajok válaszát is várom! (többi lent)

Figyelt kérdés

A pasimmal már két éve vagyunk eggyüt,nagyon szerelmes vagyok belé,kb fél éve megörül a lábamért,imádja simogatni,maszirozni a talpam,csokolgatni és szopdosni a lábujjaim és a talpamat is szereti nyaldosni,azt egyenesen imádja mikor a lábammal verem ki neki,szinte már betegesen szereti a lábfejemet,engem nem zavar mert hát ha neki ez a vágya akkor csinálja nyugottan.meg nincs semmi bajom ezzel,mert szeretem ha nyaldossa vagy szopdossa a lábujjaim,talpam,meg jo érzés is egyben mikor csinálja és jo h minden testrészembe enyire belevan örülve.csak kiváncsi vagyok hogy szerintetek mire vezethető visza hogy enyire imádja a lábamat? nektek már volt ien pasitok aki oda volt a lábatokért és ieneket csinált?és ti mit szoltatok hozzá? pasik ti miért szeretitek nyaldosni,szopdosni a női lábakat?

csak normális válaszokat kérek,köszi!:D

2010. máj. 24. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:

a fétisek legszebbike, a lábfétis.. :P

én is imádom a női lábakat..

2010. máj. 24. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:

egyszerűen csak szexi

egy srác

2010. máj. 24. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
az én pasim nem a lábamra gerjed,de amúgy szexi testrész,normális a barátod viselkedése.
2010. máj. 24. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is megőrülök a szerelmem minden porcikájáért. Szerintem totál természetes :D
2010. máj. 24. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
sztem ez lábfetisiszta. ami undorító, de ezcsak az én véleményem
2010. máj. 24. 14:17
 6/7 A kérdező kommentje:
szentem nem undorito,ha teccik neki had csinálja,meg nekem is kellemes érzés :D
2010. máj. 24. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor biztos szép a lábad, és jó illatú :D
2010. szept. 21. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!