SZERINTETEK? Kiváncsi vagyok hogy ez miért van? Pasik és Csajok válaszát is várom! (többi lent)
A pasimmal már két éve vagyunk eggyüt,nagyon szerelmes vagyok belé,kb fél éve megörül a lábamért,imádja simogatni,maszirozni a talpam,csokolgatni és szopdosni a lábujjaim és a talpamat is szereti nyaldosni,azt egyenesen imádja mikor a lábammal verem ki neki,szinte már betegesen szereti a lábfejemet,engem nem zavar mert hát ha neki ez a vágya akkor csinálja nyugottan.meg nincs semmi bajom ezzel,mert szeretem ha nyaldossa vagy szopdossa a lábujjaim,talpam,meg jo érzés is egyben mikor csinálja és jo h minden testrészembe enyire belevan örülve.csak kiváncsi vagyok hogy szerintetek mire vezethető visza hogy enyire imádja a lábamat? nektek már volt ien pasitok aki oda volt a lábatokért és ieneket csinált?és ti mit szoltatok hozzá? pasik ti miért szeretitek nyaldosni,szopdosni a női lábakat?
csak normális válaszokat kérek,köszi!:D
a fétisek legszebbike, a lábfétis.. :P
én is imádom a női lábakat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!