Szerintetek gáz egy fogszabályzós lány? Ink. Fiúk válaszát várom de csajok is írhatnak:D
Elmondom az én történetemet. kamaszkoromban a logopédus küldött fogszabályozásra. Kaptam egy kivehető cuccot, amit utáltam, és mivel azt hittem, hogy csak a logopédiai problémák miatt van rá szükség, az meg nem izgatott annyira, egy idő után szépen el is hagytam.
Felnőtt koromban derült ki, hogy a fogam egészsége miatt lett volna szükség rá, csak ezt senki nem mondta el. Éveken át sorra jöttek a problémák, rendszeresen jártam a fogorvoshoz, tömtek, csiszoltak, még húztak is, és egy időben meg voltam győződve róla, hogy ötvenévesen már komplett műfogsorom lesz. Végül az orvosom kitalálta, hogy lecsiszolja az összes fogamat, és körhidat épít rá. Ezt megcsinálta előbb felül, aztán alul is, és jgy rendeződtek végül a problémáim sok évi Canossa-járás után.
Gondold végig. Az számít többen, hogy az új suliban hányan fognak rád zizzenni szeptemberben, vagy hogy hosszú távon egészségesek és szépek lesznek-e a fogaid? A te korodban még én is azt hittem, hogy az egészség magától van és ingyen, és örökké tart, pedig nem.
Egyébként nem gáz, aki nem cicababákat akar felszedni, minden héten újat, hanem komoly kapcsolatot keres, annak nem számít.
43F
köszi a válaszokat:D kicsit azért megnyugottam:D
nálam úgyvan az az átlátszó nem átlátszó fogszabályzó hoggy az orvos mutatta hogy azt a ronda drótot kell majd elviselnem egy ideig és utánna lehet más:O remélem h hamar megy majd az idő és nemsokára majd lehet átlátszó utánna meg már semmilyen :D
Ne is törődj vele :) Ahogy egy kommentelő mondta szinte már divat ha valakinek az van,egyébként meg lehet hogy valakinek ez a sexepilje hogy még talán jól is mutat neki a fogszabályzó,egyébként mindíg az jusson eszedbe hogy az eredmény meglesz :) Szóval csak nyugodtan.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!