Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyámmal? Hogy...

Mit csináljak anyámmal? Hogy hitessem el vele, hogy nincs komoly bajom?

Figyelt kérdés

Mióta középiskolába járok, azóta megzakkan, ha beteg vagyok.

Most is fáj a torkom, meg kicsit lázas vagyok (38,1),erre közli, hogy apád hazaér, aztán mentek az ügyeletre és ott megmondják, hogy mi a bajod.

Mi a rossebbnek kell ezzel ügyeletre menni? Iszok teát, vettem szopogató tablettát, aztán max. házi orvoshoz elmegyek, ha rosszabb lesz. Ki is röhögnének ilyennel.

Téli szünetben is, mikor hasmenésem volt, lehajtott az orvoshoz, pedig nem is kellett igazolás, meg gyógyszertárban is lehet venni valamit.

Meg mindig kiabál ilyenkor, nagyon elegem van. Ha meg tényleg nagyon beteg vagyok, akkor elzavar suliba, meg bírjam ki.

Az én testem, nem dönthetem el, hogy mikor megyek orvoshoz? De amikor a darázscsípéstől rosszullettem, akkor nem kellett ügyeletre menni. Neten olvasgatta, meg felhívta a szomszédot, aki nővér, hogy nézzen meg. Ő ordította le, hogy vigyen ügyeletre.

Itt meg ilyen csip-csup dolgokkal b..ztat. Tuti 2 hétig nem is enged sehova, mert megtudta, hogy beteg vagyok. Azt is hallottam, hogy mondta apának, hogy tuti autoimmun beteg vagyok és ilyenek... Meghülyült.

2017. aug. 10. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kórosan hipochonder, és rád vetíti ki a félelmeit. Ugyanakkor mindez rohamokban, mert más dolgokat elbagatelizál a leírtak szerint.

Kitartást. Próbálj beszélni apukáddal, hogy hasson rá, és főleg ne tanuld ezt el tőle.

2017. aug. 10. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kihasznál téged. Mikor milyen helyzetre van szüksége, úgy reagál le téged. Szerintem itt nem is rólad van szó igazából. És ezzel nem anyád ellen beszélek! Kissebségi komplexusa lehet. Mondjuk a férje nem szereti, lenézi, és így fontoskodik-intézkedik, "szedi fel magát" anyukád.
2017. aug. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!