Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Műtét után gennyes a seb,...

Műtét után gennyes a seb, most ezzel mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy hónapja volt már a műtét, ma vettem észre, hogy egy kis részen gennyes. Az orvosom Pesten van, én meg vidéki vagyok, tehát nem tudok csak úgy átugrani hozzá. :s
2010. máj. 24. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Pedig sürgősen keress fel egy sebészeti szakrendelőt.
2010. máj. 24. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:

A lehető leghamarabb irány a doki.Ha nem tisztítja ki, rosszabb is lehet.Nekem is be gyulladt egy sebem.Én nem mentem vissza, csak mikor legközelebb időpontom volt.

Végül is semmi komolyabb nem lett belőle, csak annyi, hogy csúnyán forrt össze, és nem szépen.

2010. máj. 24. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Mutatsd meg az ügyeleten, vagy holnap a sima sztk-s rendelésen. Ha indokolt, vissza fognak irányítani a műtétet végző orvoshoz - hidd el nem fog haragudni!

Egyébként, ha már egy hónapja volt a műtét és nincsenek szokatlan fájdalmaid, rossz közérzeted, esetleg hőemelkedésed, lázad, akkor ez valószínűleg csak egy felszíni, apró fertőzés, amit a nem megfelelő sebhigiéne okozott. Ha szépen lekezeled betadinnal, magától is helyrejön.

2010. máj. 24. 10:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem fáj, csak azért idegesítő. Aki műtött, az meg Pesten van, és most amúgy is beteg vagyok, nem tudok felmenni. Viszont akkor lehet, hogy itt bemegyek a kórházba, ha nem javul. Egyelőre lefertőtlenítettem, mást nem tudok.
2010. máj. 24. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!