Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A Guttalax cseppek bevétele...

A Guttalax cseppek bevétele után lehet-e enni?

Figyelt kérdés
és ha lehet akkor,mit?
2010. máj. 24. 08:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én használom a guttalax cseppeket.

A lényeg, hogy inkább lefekvés előtt vedd be, reggelre megjön a hatása. Vagy ha napközben szeretnéd, akkor végülis lehet utána enni, de annyira nem lesz hatásos. (Legalábbis nekem akkor nem történik semmi) Ráadásul, ha napközben veszed be a cseppeket, akkor egész éjjel wc-re kell járnod. Jobban jársz, ha lefekvés előtt veszed be. Akkor a gyomrod és a belek is elphenhetnek, és a gyógyszer jobban kifejti a hatását.

2010. máj. 24. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Bár már elég régi a kérdés, valószínűleg megoldódott a probléma, de azért hátha valaki még olvassa, ideírom a hivatalos választ, amit a kérdésben kaptam a gyártó oldaláról: "Eddigi adataink szerint az étkezések nem befolyásolják a gyógyszer hatásosságát."
2018. jan. 21. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!