Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi van, ha frontin bevétele...

Mi van, ha frontin bevétele elött szeszt iszom?

Figyelt kérdés
pl. 1-2 pohár 14%-os vörösbort. aztán beveszem a frontint.
2011. máj. 30. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem bealszol.
2011. máj. 30. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Az alkohol felerősíti a benzodiazepinek hatását,ami nagyobb mennyiségek esetén veszélyes lehet (túladagolás alkohollal kombinálva légzésdepresszióhoz vezethet).Ha csak 1-2 pohárral iszol a rendszeres napi adagodra,komolyabb bajod nem lesz,maximum hamarabb elálmosodsz,mélyebben alszol, erősebben érvényesül a Frontin nyugtató-izomlazító hatása.
2011. máj. 30. 12:26
 3/6 sine.lacrimna ***** válasza:
100%
TILOS szeszes italt fogyasztani mellé, benne van a betegtájékoztatóban is.
2011. máj. 30. 12:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, h benne van a betegtajekoztatoban. es azt is tudom, h nagy gáz, h iszom rá. az a helyzet, h valami miatt nem igazan hat ram a frontin. nem lazit el ugy, ahogy kellene. túl vagyok pörögve, stresszes az eletem, a munkam, alig van idöm aludni, es amikor lenne, akkor is lefoglalnak a gondolatok, es nem birok elaludni, pedig csak 4-5 oram lenne pihenni. ezert kikeszulok. egyik nap elfelejtkeztem h ittam sört, es bevettem ra a frontint. es baromi jol aludtam. es ezert masnap is megtettem. es harmadnap is. a hatodik napon nem, mert akkor nem kellett hajnalban kelnem, es nem volt gaz, h nem alszom el idöben. de nem akarok rákattanni, meg még jobban szétrongálni az agyam. célom van, álmom, amit úgy érhetek el, ha képben vagyok. de ahhoz, hogy képben legyek, aludnom kell. de ahhoz meg a frontin kell piával kombinalva? azzal kicsinalom magam. mi legyen a megoldás? nem akarok gyogyszer es alkoholfüggö lenni, ráadásul egyidöben!!! köszi a segitseget mindenkinek.
2011. máj. 31. 00:34
 5/6 sine.lacrimna ***** válasza:

szerintem menj vissza a dokihoz aki a frontint felírta neked, és mond el hogy nem elég.

Alkohollal együtt használva mérgezést kapsz, ami károsabb hatású mint önmagában az alkohol, vagy önmagában a gyógyszer.

2011. máj. 31. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen mérgezés?
máj. 18. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!