Kézfertőtlenítő gélből valóban csak az ér valamit, annak van hatása ami drága?
A vírusok,fertőzések megelőzésére,hogy ne jusson a számba fertőzés stb.,amikor nem tudok kezet mosni pl. városban,pénz fogdosás után,tömegközlekedés kapaszkodó fogása stb. után és enni szeretnék egy szendvicset,vagy mást,olyankor kézfertőtlenítő géllel kenem be a kezeimet.
Régebben a dettol kézfertőtlenítőt használtam,ami gyógyszertárban 50 ml. 1.100 forint,aztán mostanában a dm boltban szoktam venni szintén 50 ml-eset 199 forintért.
Viszont valahogy úgy gondolom,hogy ez az olcsó "dm"-es gél ez nem valami erős,kezdem azt hinni ,hogy lehet nem is kézfertőtlenítő hanem valami kutyulék. Mit is várjon az ember 200 forintért.
Arra gondoltam,hogy vissza szokok a dettol márkájúra,de azt csak patikában lehet kapni,igaz 5× drágább ,de mivel akkor sem egy óriási összeg,szerintem kiadok több pénzt,de tényleg védjen,vigye le a fertőzést a kezemről,mert voltam már olyan beteg vírustól,hogy nagyon rosszúl éreztem magam,senkinek nem kívánom. Úgyhogy nekem megér ennyit.
Az a kérdésem,hogy butaságot gondolok,hogy a 199 forintos nem ér szinte semmit ,hanem a dettol 1.100 forintos az erősebb sokkal és az már jó vagy ugyanúgy az olcsó is leviszi a fertőzést a kézről mint a drágább?
igazából sztem az összes bolti kézfertőtlenítő elég gagyi, nekem legalábbis mindegyik teljesen kiszárította a kezem, és marta.
A tv-ben láttam egy sorozatot arról, hogy az usaban purellt hazsnálnak és hogy a kórházi fertőzéseket ezzel állították meg, neten rendeltem is belőle, és érdekes módon ez az egyetlen, ami azóta sem marja a kézfejem, úh ezt ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!