Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kézfertőtlenítő gélből valóban...

Kézfertőtlenítő gélből valóban csak az ér valamit, annak van hatása ami drága?

Figyelt kérdés

A vírusok,fertőzések megelőzésére,hogy ne jusson a számba fertőzés stb.,amikor nem tudok kezet mosni pl. városban,pénz fogdosás után,tömegközlekedés kapaszkodó fogása stb. után és enni szeretnék egy szendvicset,vagy mást,olyankor kézfertőtlenítő géllel kenem be a kezeimet.

Régebben a dettol kézfertőtlenítőt használtam,ami gyógyszertárban 50 ml. 1.100 forint,aztán mostanában a dm boltban szoktam venni szintén 50 ml-eset 199 forintért.

Viszont valahogy úgy gondolom,hogy ez az olcsó "dm"-es gél ez nem valami erős,kezdem azt hinni ,hogy lehet nem is kézfertőtlenítő hanem valami kutyulék. Mit is várjon az ember 200 forintért.

Arra gondoltam,hogy vissza szokok a dettol márkájúra,de azt csak patikában lehet kapni,igaz 5× drágább ,de mivel akkor sem egy óriási összeg,szerintem kiadok több pénzt,de tényleg védjen,vigye le a fertőzést a kezemről,mert voltam már olyan beteg vírustól,hogy nagyon rosszúl éreztem magam,senkinek nem kívánom. Úgyhogy nekem megér ennyit.

Az a kérdésem,hogy butaságot gondolok,hogy a 199 forintos nem ér szinte semmit ,hanem a dettol 1.100 forintos az erősebb sokkal és az már jó vagy ugyanúgy az olcsó is leviszi a fertőzést a kézről mint a drágább?

#kéz #fertőtlenìtés
2017. aug. 8. 16:11
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Nézd meg az összetételüket, általában mindegyikben csak alkohol van, tök mindegy melyik márkát veszed, egyébként nem sok mindentől véd meg, de ha neked biztonságérzetet ad, akkor használd, szerintem inkább az olcsobbat.
2017. aug. 8. 16:28
 2/2 anonim válasza:

igazából sztem az összes bolti kézfertőtlenítő elég gagyi, nekem legalábbis mindegyik teljesen kiszárította a kezem, és marta.

A tv-ben láttam egy sorozatot arról, hogy az usaban purellt hazsnálnak és hogy a kórházi fertőzéseket ezzel állították meg, neten rendeltem is belőle, és érdekes módon ez az egyetlen, ami azóta sem marja a kézfejem, úh ezt ajánlom

2019. dec. 20. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!