Pikkelysömörrel küzdünk. Olvastam a Psoratinex nevű készítményről. Van valakinek tapasztalata? Kérlek, ha használtad már írd meg, Neked hogy vált be. Ha valóban használ, nem sajnálom rá a pénzt, de, átverésnek nagyon drága.
Szia!
Én a saját tapasztalatomat írom le, talán segít Nektek is!
PSO-ROOZ bőrápoló krémet használtam, amit borsos áron tudtam megszerezni. Jó volt, de átütő sikert a 3000 Ft-ért vásárolt "Holt-tengeri só krém" hozott.
2 hét után nagyon sokat halványodott a bőr az érintett területen, és viszketés is alig van.
Hello mindenki!
En hasznalom a PSORATINEX keszitmenyeket (olaj ,gel, krem), es meg kell mondjam, csak ez az egy tud segiteni a boromnek, csak ez tudja 99%-ban tunetmentesse tenni, akar evekre is! Nekem is mar vagy 10 eve pikkleysomorom van, eddig steroidos kremeket hasznaltam, amik tonkre is tettek a borom! Miota ratalaltam a psoratinex-re azota sokkal jobban erzem magam. Igaz az ara kicsit borsos, de ha belegondolok, hogy mennyivel konnyebb vele za eletem, megeri! Udv: I.Z.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!