A fogamzásgátló tablettától menstruációs időszak tarthat hetekig? (folyt lent)
Barátnőm állítása szerint rosszul vette be a (rossz sorrendben)tablettákat és e miatt jóval tovább tart a menstruációja. Ahogy ő mondta most menstruál meg még vagy 2 hétig. Ez lehetséges vagy csak kifogás ?
18/F
Köszi előre is a válaszokat ha kérhetném normális válaszokat kérek.
szerintem, finoman közölte, hogy szakítani akar....de szerintem, ha nem tudja a számokat 1-től 21-ig sorrendbe rakni, akkor jobban jársz, ha keresel valami eszesebbet
mellesleg igen fel tudja borítani a ciklusát a rosszul szedett tabletta, de előre nem lehet megmondani, hogy még 2 hétig menstruálni fog
az első válaszoló:
nem akar szakítani mert jól meg vagyunk
nekem olyan furcsa hogy így akarja hogy ne szeretkezünk
Mellékhatása lehet a tablettának, de olyankor nomális nő hanyatt-homlok rohan a dokihoz egy másik tabiért.
Ha összevissza vette be, akkor szintén, mert ez nem vicc.
Szóval mindenképpen sántít a kifogás.
2 hétig max. pecsételő vérzés vagy hasonló lehet, menstruálni nem hinném, hogy fog. Ráadásul honnan tudja előre, hogy meddig fog tartani? Ezt szerintem még a nőgyógyász se fogja tudni megmondani. Inkább attól kell ilyenkor félni, hogy nem véd megfelelően.
A rossz sorrend is csak akkor hihető mese, ha nem egyfázisú tablettát szed.
Az első válaszoló frappánsan összegezte :). Némi vérzésgixert okozhat, de mondd csak, egy jóssal jársz? Honnan a búbánatból tudja, hogy még meddig fog vérezni? Közölnie kellene a módszert, még Nobel-díjra is jelölhetik :). És igen, normális nő ilyen esetben nem hamuból/fütsből/kártyából tippelget, hogy meddig fog még tartani a rendellenes vérzés, hanem késlekedés nélkül nőgyógyászhoz megy.
Valami nem stimmel nálatok! Lehet, hogy csak te látod olyan tökéletesnek a kapcsolatotokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!