Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha szorongásoldó mellett...

Ha szorongásoldó mellett (sertraline aurobindo) alkoholt iszok baj? Milyen mellékhatásai lehetnek, vagy a gyógyszer se fog működni?

Figyelt kérdés
értem arra, h nem közvetlen beszedés előtt-után innék.

2017. aug. 6. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Baj. Az alkohol fokozza a gyógyszerek hatását, és mellékhatásait. Vagy bekábulsz, vagy rosszul leszel, vagy kihányod az egészet. Én ezeket nem kockáztatnám meg a helyedben.
2017. aug. 6. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Van elég bajod, hogy ezeket kell szedned, hát akkor miért ne tetőzd még a piával is?
2017. aug. 6. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
1 óra múlva ittam valamit, olyan álmos lettem, hogy csak néztem ki a fejemből. Pár óra múlva elmúlt, de marha sz.rul éreztem magam. Ez is embere válogatja gondolom, mint pl. a gyógyszerek mellékhatásai, de ha nem akarsz rosszul lenni, közvetlen utána ne igyál gyógyszerre.
2017. aug. 6. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szokjál le a növényi olajokról, és elmúlik a szorongásod. Ja, hogy a doki nem ezt mondta? Lelke rajta.
2017. aug. 6. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Olyan borzasztó, ha mikor beülök/kimegyek valahova barátokkal megiszok egy üveg sört? Attól még, hogy azt írom, hogy alkoholt iszok nem azt értem alatta, hogy satu részegre iszom magam.

Hagyjuk már ezeket a szenteskedő, okoskodó szövegeket.

Másrészt ibs-em van, egyedül szorongás áll fent nálam, egyébiránt pozitív vagyok, jó kedélyű, szóval semmi más gondom nincs.

Első és harmadik válaszolónak pedig köszönöm.

2017. aug. 6. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!