Allergiás vagyok a méhcsípésre. A szüleim méhészkednek, mit csináljak?
Évi 2-3-szor az ügyeleten kötök ki. Ha a fejemet csípi meg, akkor több napig nem tudom a szememet sem kinyítni.
A házunk mellett vannak, ha kimegyek, már van esély rá, hogy berepül a hajamba stb.
Hallottam valami injekcióról is.
Az egész testem piros kiütéses lesz ilyenkor.
Mi az, hogy soha többet nem tidod kinyitni? Oké, a dagadás nem allergiásoknál is megvan.
A hozzászólásomban írtam, hogy ez tényleg allergia, az orvos is megerősítette. Megcsíp, rá 10-20 percre bedagad a szám, elkezd égni az egész bőröm, tiszta piros kiütéses leszek, láz jelentkezik.
Amibe bele szoktak halni az szerintem a lódaràzs csípése.
Csak nekem az egész testem ilyen lesz.
Hallod utolsó, többször kerültem borzalmas állapotban ügyeletre. Ahol a diplomás doktor mondta, hogy ez méhcsípés-allergia.
Értsd már meg, hogy nem csak az lehet allergiâs, aki belahal. Mondjuk én ezt eddig nem kockáztatnám, azonnal rohantunk az ügyeletre.
Az, hogy az egész tested kiütéses lesz, vörös, ég az egész tested. Legszívesebben lenyúznám ilyenkor a bőröm. Bedagad a szád (ez is allergia de nindegy), alig kapsz levegőt.
Tuti, nem allergia, csak kitalálom, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!