Ti hogy bírjátok ezt a meleget? 18/l
Figyelt kérdés
40 fok van kint nappal,a szobámban is úgy 36.Tetőteres a szobám,'majd megpuszulok.Szívbeteg vagyok fél éve,most nagyon nehezen viselem ezt a hőséget.Ti hogy viselitek el?2017. aug. 3. 20:25
1/11 anonim válasza:
Redőny lehúzva, zenét hallgatok és borozgatok magányomban.
2/11 anonim válasza:
Én is nehezen viselem. Sokat kell innom, hamar elfáradok, inogva jövök haza, és a buszon izzadok, mint egy ló.
3/11 anonim válasza:
Még jó, hogy néhányan dolgoznak...
4/11 A kérdező kommentje:
Én is dolgozom,már 4 éve.Míg elmegyek odáig,konkrétan az ájulás kerülget,illetve olyan a munkám,hogy napi 10 órából 7-et kint kell töltenem a napon.
2017. aug. 3. 20:34
6/11 anonim válasza:
Már rég kellett volna oda venni egy mobil klímát.
7/11 anonim válasza:
legyező, hidegvizes arcmosás, de még egy hideg lábvizet is kipróbálhatsz
8/11 anonim válasza:
Nem mondom, hogy meleg van de tegnap ket nagyon pici emberke bedobott egy gyurut a szobamba 🙊🤓
9/11 anonim válasza:
Én felvettem magamra egy hosszú ujjú tornadresszt és óránként megyek a kerti tusoló alá letusolni, picit megtörlöm magam hogy ne áztassak szét mindent, és jövök vissza a 30 fokos szobába, a székemre egy nagy törölköző van kiterítve hogy ne a széket áztassam szét közvetlen és ne tapadjon oda a combom, így kellemesen hűsít jó 40 percet főleg ha van egy pici légmozgás a szobámban akkor szinte üdítő érzés.
Estefelé, ablakokat totál kinyitom alvásnál meg levetkőzök meztelenre.
20/L
10/11 anonim válasza:
Azért aki ma szánkózni akart, az nagyon rácseszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!