Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez milyen csípést lehet? (Kép)

Ez milyen csípést lehet? (Kép)

Figyelt kérdés

Négy napja jöttem haza egy táborból, ahol összecsipkedtek ...de nem tudom mi ...annyira viszketett az első pár nap hogy majdnem megőrültem de most kezd jobb lenni, az egész lábam ilyen de csak a lábam, A testem nem és fel is dagadt a csípések miatt az még mindig nem lappadt le...csak az érdekelne hogy mi csipked ilyen csípésekkel. Valami nagyon csipkedett a taborban, de sosem láttam hogy miaz, ezért érdekel hátha valakinek volt már... Bocsi a hülye kérdésért :)

[link]

2017. aug. 2. 21:21
 1/5 anonim válasza:
Ágyipoloskára tippelnék,egyszer engem is összecsíptek,az így nézett ki és ilyen érzés volt.
2017. aug. 2. 21:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is gyanakodtam rá csak a google ben más milyen csípés képeket dobott ki, ezért nem tudtam mire gondolni!
2017. aug. 2. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ágyipoloskát könnyen össze lehet szedni ilyen helyeken is, remélem haza nem vittél belőle a cuccaiddal.
2017. aug. 3. 07:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet hazavinni belole??? A mosas segit nem? Koszonom a valaszod!
2017. aug. 3. 07:05
 5/5 anonim válasza:
Igen , 60 fokon moss ki mindent , az megoli a poloskakat .
2017. aug. 5. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!