Milyen megelőzhető intézkedéseket lehet tenni, hogy a fiúnak ne legyen kis pénisze? Tesztoszteron növelése lenne a megoldás még a serdülő kor előtt?
Azzal tisztában vagyok, hiába mérnénk neki kiskorától - mondjuk 7 éves kortól - kezdve, mindenkinek máshogy fejlődik a szervezete. De a szülő nem fogja tudni, vajon elér-e az átlagot a fia mérete vagy sem felnőtt korára?
Éppen ezért kb 7 éves kortól tesztoszteron növelést kell alkalmazni nála és így biztosan legalább átlagos mérettel fog rendelkezni.
Mit gondoltok erről ?
Nem mindegy hogy mekkora neki?
Ne a farka merete a lényeg hanem hogy normalis ember legyen belőle nevelve!!!!!!
Igen ez jó ötlet.
És ha esetleg nem lesz kess a tivàbbi szurira?
Vagy igény?
Vagy bàrmi?
A teszto termelés leàll ha megoldod a bevitwlét.
Ha meg abba hagyod az csecs.
Lógó pöci ha nem kúràzol utàna
Én ezt a kérdést nem is igazán értem...
Egyáltalán igaz, hogy a tesztoszteron mennyisége fiatal korban hatással van a péniszméret alakulására?
A másik, hogy egy szülő saját elhatározásból vásárolhat vagy kérhet ilyet a kiskorú gyerekének?
A nemi hormonok, mint a tesztoszteron és az ösztrogén lezárják a csontok növekedési porcait, vagyis ha korán elkezded bevinni a szervezetbe, akkor lehet, hogy a farkad nagyobb lesz, de alacsony leszel.
A férfiak éppen azért magasabbak, mint a nők, mert a fiúknál a pubertás, és ezzel a nemi hormonok termelődése később kezdődik, ezért több idejük van nőni mielőtt lezárulnának a növekedési porcok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!