Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ez? (többi lent)

Miért van ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Körülbelül fél vagy egy hete nagyon nehezen lélegzek. Nem vagyok asztmás vagy ilyesmi. Amikor az orromon próbálok belélegezni, néha olyan mintha nem jutna el a levegő a tüdőmig. Ezután a számon próbálom ugyanezt van amikor sikerül, van amikor nem. Persze idő után sikerül. Általában ülve, fekve, hason nem megy, csak állva sikerül. Már szóltam szüleimnek és holnap megyek orvoshoz. Amikor alszom nincs semmi baj.

2017. júl. 30. 23:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóval küzdök, pedig állítólag semmi bajom. Én már arra is gondoltam, hogy ettől a dög melegtől lehet, mintha tavaly nyáron is lett volna párszor ilyen. Minden esetre írd már majd le légyszi, hogy az orvos mit mondott.
2017. júl. 31. 00:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!