Magas vérnyomás kezeléseként ajánlottak nekünk itteni Barátaink sportot, úszást, kerékpározást is. Szobabiciklivel is lehet eredményt elérnünk magas vérnyomás lehúzása ügyében? Köszönjük: Agnetha
??? meg nem próbálj kezeletlen magas vérnyomás mellett terheléseket... az más ha szedtek gyógyszer rá..
a mozgás csökkenti a stresszt de csak ettől nem megy le!!
Alattomos gyilkos a magas vérnyomás roncsolja az ereket, stb..! Tíz éve szedek rá bogyókat egészen más minőségű életet élek!
Jó a szobabicikli is, de fő a fokozatosság. CSak az erősportokkal kell vigyázni, mert az vérnyomásemelő. A cardiok jót tesznek, még infarktus után is javul a szívműködés a kontrollált állóképességi mozgástól az inaktívakéhoz képest.
Amit még tehetsz: sófogyasztás mérséklése, elég alvás, napi 5 kis adagos étkezés, sok zöldség, gyümölcs.
1-es vagyok jól mondták, főleg az utolsó hozzászóló bátyámnak is nemrég volt infarktusa azóta szobabicikliznie kell meg lépcsőznie...de kontroll alatt van gyógyszert szed,
fontos az okát megtalálni! De tényleg nem kéne csak így bemondásra kísérletezni nekem 200-ig felment 35 éves nő!! létemre egyszer egy vitánál..:( pont rajtam volt a mérő..
Mitől van azt lehet tudni? Csak simán a sport nem fog csodákat művelni:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!