Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért szokott fájni a fejem?

Miért szokott fájni a fejem?

Figyelt kérdés

Szinte minden héten egyszer fáj a fejem, de nagyon. Az a furcsa, hogy ilyenkor csak a jobb oldalon, a halántékomnál fáj, sehol máshol. Ez mitől van? Nem a frontoktól, mert eddigi életem során soha nem voltam rá érzékeny.

Bocsi, ha értelmetlen voltam, gyorsan írtam.

15/L

2010. máj. 22. 13:27
 1/3 anonim válasza:
Nekem akkor szokott fájni a fejem ha éhes voltam és nem ettem és idővel nagyon elkezd fájni ha eszek utána elmúlik. Meg persze ha nem iszol eleget attól is fájhat.
2010. máj. 22. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Simán fájhat attól még a frontoktól, valamikor azt is el kell kezdeni... Amúgy lehet megerőltetetd a szemed vagy nekem akkor is szokott fájni ha alacsony a vérnyomásom (pedig még csak 19 vagyok), olynakor betolok egy kávét és nemsoká rendbe jön a dolog.
2010. máj. 22. 13:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Majd leellenőrzöm magamon.
2010. máj. 22. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!