Mitől szokott fájni az állkapcsom és a a fülem töve?
Figyelt kérdés
Olyan mintha össze lenne kapcsolva, és feszít. Néha ilyenkor amikor ez van a halántékom is szokott fájni. Most nem tudom eldönteni, hogy ez komoly-e és menjek el orvoshoz, vagy el fog múlni. Amúgy régen nem volt ilyen, az elmúlt egyhétben kezdődött, és szinte mindennap ez van szakaszosan.2011. szept. 19. 18:41
1/1 anonim válasza:
szia!
Nekem attól szokott fájni, ha túl sok kemény ételt eszek (mogyoró pl), és megerőltetem az állkapcsi izmaimat. Most is fáj, mert tegnap egy annyira kemény almát ettem, hogy alig ment bele a fogam. És már ma reggel fájt az állkapcsom. Végül is olyan, mintha izomláz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!