Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már egy ideje van egy csomó...

Már egy ideje van egy csomó az állkapcsom felett közvetlen, mi lehet ez? 17/L

Figyelt kérdés

már talán több éve is ott van, mert emlékszem rég észrevettem. legtöbbször kitapintható, kb akkor mint egy mogyoró, fájdalommentes, van amikor fáj (gondolom ilyenkor valami fertőzés, gyulladás vagy betegség lehet a testemben), viszont nagyon ritkán szinte mintha teljesen eltűnne.

azon kívül hogy időnként fáj és érzékeny, nem okozott gondot eddig, nem is találtam ilyet máshol, viszont mostanában annyi hírt olvasok hogy egyre többen lesznek daganatos betegek, hogy elkezdtem eléggé félni hogy vajon ártalmatlan-e.. szerintetek?

nem tudom milyen orvoshoz forduljak hogy ott meg tudják állapítani hogy ártalmatlan-e?

2017. júl. 22. 19:02
 1/1 anonim ***** válasza:
A háziorvoshoz forduljál. De ha több éve ott van, akkor valószínűleg ártalmatlan zsírcsomó, de azért nézesd meg. [link]
2017. júl. 22. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!