Hogyan ájuljak el?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 23:21
1/11 anonim válasza:
Vetesd ki a lengőbordád, hajolj előre amennyire csak tudsz és fing egy nagyot
2/11 A kérdező kommentje:
oké ,ütöm szurkoljatok !!! xD
2010. máj. 21. 23:29
3/11 anonim válasza:
Okosan! Először is nézz hátra, hogy valami puhára ess, és nehogy beverd a fejed, mert akkor elájulsz!
5/11 A kérdező kommentje:
és hogyha előre dőlök? az se kizárt :)
jó jó... de mégis hogy csináljam?
2010. máj. 21. 23:37
6/11 anonim válasza:
Kérj meg valakit, hogy reggel, ébredés után-fogmosás előtt, lehelljen ràd. Több tennivalód nincs, garantált az eredmény. :)
7/11 anonim válasza:
23:43 értékelem a humorod :D
Amúgy miért akarsz elájulni?
9/11 anonim válasza:
miert akarsz elajulni???En mar ajultam el parszor es hidd el nem kellemes dolog konkretan utanna halalfelelmem volt ha ereztem hogy el fogok ajulni,talalj mas hobboit szerintem,ez amugy eleg agyalagyult kerdes.
10/11 anonim válasza:
Guggolj le 20x és közben vegyél mély lélegzeteket és mikor felkelsz akkor a hüvelykujjadat tedd a szádhoz és fújj rá! Úgy hallottam hogy beválik ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!