12 éves lány vagyok, depressziós. Vagdosas után a sebet nem fertőtlenítettem le. Mit tegyek?
Attól még, hogy azt vallod, a testi fájdalom elnyomja a lelki fájdalmat, nem fog változni semmi. Beszélj a szüleiddel, nem hiszem, hogy akkora a gondod 12 évesen, hogy ne tudnák a szüleid megoldani.
Nekem is volt nehezebb időszakom, de az csak pár év múlva 15-16 évesen jött elő, de akkor sem vágtam meg magam. Az öncsonkításnak semmi értelme. Később, amikor érettebb leszel és rájössz, hogy sokkal nagyobb problémák is vannak a világon, mint ami miatt megvágod magad minden alkalommal, rájössz, hogy az igazi lelki fájdalmat még a testi fájdalommal sem lehet elnyomni...
L/19
11 éves korom óta bántalmazom magam, többek közt vágok is, soha nem fertőtlenítettem, nem lett semmi bajom. De hülyeség ezen aggódni, ha megtetted, ez van, de ha ennyire félsz, miért csináltad?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!