Hogyan kell fürdeni, zuhanyozni? Mit mostok meg, dörzsölitek-e, hányszor, mivel, használtok-e szivacsot, olajokat? Mennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
Azt hiszem én nem tanultam meg helyesen... :D2017. júl. 18. 14:46
1/9 anonim válasza:
Vereted magadra egy kicsit aztán tusfürdő a kézbe vagy szivacsra, akármire és megmosod magad mindenhol. (Én csak hónalj szoktam meg nemiszervet erősebben megtisztítani)
2/9 A kérdező kommentje:
Lábujjakat is, áll alatt is, minden egyes pontot?
2017. júl. 18. 14:51
3/9 anonim válasza:
Minden héten megkérdezed ezt vagy éppen a nemiszervek mosását.
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Ebben az évben ez az első kérdésem itt :$ Eddig a kultúra és közösség témát bújtam, szerintem összekeversz valakivel.
2017. júl. 18. 14:56
6/9 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy előbb le kell vetkőzni teljesen meztelenre. A többi már részletkérdés.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a videót <3 kár hogy nem értek angolul.
Természetesen levetek magamról mindent, aztán belépek, viszont ekkor általában elmélázom, képzelődöm, eltelik tíz perc vízfolyatással, és van rajtam hébe-hóba egy kis szappan talán.
Jó lenne odafigyelni, egy rendszert felállítani, nagyanyám múltkor elképedt, hogy nem szoktam minden nap rendszeresen átdörzsölni a fülem mögötti részt.
2017. júl. 18. 15:11
8/9 anonim válasza:
Az már elég baj, ha a nagyotlátó nagymamád észreveszi, hogy koszos a füled mögött.
Eddig hol éltél? A Holdon?
9/9 anonim válasza:
Bármilyen meglepő, de tényleg akadnak olyanok, akik alapvető dolgokkal sincsenek tisztában. Egyik ismerősöm pl nem törli a seggét. Másik meg azt hiszi a krumplira, hogy fedezi a napi zöldségszükségletet. Ezek az emberek teljesen életképtelenek. Elrettentésképp meghagynék párat, és ilyen emberi állatkertben mutogatnám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!