Kell e majd gyomortükrözés vagy ilyen esetekben inkább végbéltükrözést csinálnak?
Sziasztok!
4 hónapja hasmenéstől szenvedek!
Előtte havonta antibiotikumot szedtem mandulagyulladásra!
Utána jött ki a hasmenés...vagyis nem vizes széklet csak laza alaktalan!
Napi 6-7x előtte görcsökkel és éjszaka is!
Most 1 hete probiotikumot szedek!
Az valamelyest használt,clecsökkent napi 2-3-ra de szintén nem normális állagú!
Megnehezíti az életemet!
Antibiotikum okozta bélgyulladás a gyanú!
Most lett beküldve széklet tenyésztés,teljes vérkép és széklet vér vizsgálat!
Azt mondta a doktornő ha ezek nem mutatnak ki semmit akkor beküld a gasztróra?
Na most nemtudom aki volt már ilyesmi helyzetbe,ott ezek után gyomor vagy végbéltükrözés jön??
Csak mert a gyomortükrözést nem merem vállalni!
A végbéltükrözéstől nem félek!
A gyomortükrözéstől viszont igen mert emetofóbiám van !
Tudom sokan mondták már túl lehet élni stb...de más ha az embernek emetofóbiája van nem is kicsit!
Így ébren semmiképp nem vállalni :-(
Ezért tartok tőle hogy remélem az nem lesz a vizsgálatok között!
Volt már valakinek antibiotikum okozta bélgyulladása?
Ha igen leírná mi a tapasztalata?
Mind a vizsgálatok mind a gyógyulás?
Köszönöm!
Köszönöm!
Hát még a vastagbéltükrözést csak-csak bevállalnám de a gyomortükrözést azt semmiképpen nem ,sajnos az emetofóbiám miatt. (Hányás fóbia)
Nemtudod esetleg ezek az altatásos tükrözések milyen árban mozognak?
Szia!
Bár látom nem mostani kérdés én is leírom a tapasztalatomat.
Nekem nem antibiotikum okozta bélgyulladásom van, hanem Crohn gyanús vagyok, de még nem derült ki. Attól függ nálad is, hogy hol helyezkedik el a gyulladás. Ha a vastag és vékonybél között, akkor indokolt lehet mind a gyomor- mind a béltükrözés.
Nekem is emetofóbiám van, rettegek, ha hánynom kell remegek és minden bajom van.
Én kaptam Dormicumos bódító injekciót, de nem éreztem semmiféle hatását és éber voltam.
Először jött a vastagbéltükrözés, az nekem kicsit fájdalmas volt a gyulladás és a kanyargós bélrendszerem miatt, de nem volt olyan vészes.
A gyomortükrözés pedig az emetofóbiám ellenére nagyon kellemes csalódás volt, mindössze 2-3 percig tartott az egész vizsgálat, párszor ökölődtem közben, de semmi se jött csak egy kis nyál, hiszen full üres volt a gyomrom. Egyáltalán nem éreztem fájdalmat.
Úgyhogy csak bátran, szerintem a gyomortükrözés sokkal elviselhetőbb, mint a béltükrözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!