Tényleg annyira kellemetlen a gyomortükrözés?
Valószínű, hogy átesem rajta a közeljövőben, hihetetlenül félek tőle. Kérdezősködtem néhány ismerősömtől, akik már átestek rajta, és eléggé eltántorítottak a dologtól. Nagyon kellemetlen élményként meséltek róla. Egyikőjük mondta, hogy nagyon nehezen lehet venni levegőt közben, leginkább ez ijesztett meg, mivel nagyon nehezen veszem a levegőt stresszes helyzetben, eléggé pánikos is vagyok.
Az utóbbi mennyire igaz? Valamint valóban érdemes félnem alapjában véve a tükrözéstől? Kiskorúak esetében mennyivel másabb az eljárás?
Hát elég kellemetlen az biztos.
Majd ott ugyis elmondják hogy vedd a levegőt. Ne izgulj (persze tudom könnyű mondani).
Pár perc az egész.
Hajrá.
Én ma voltam gyomortükrözésen és azt kell, hogy mondjam kellemes csalódás volt.
Nagyon izgultam előtte, szinte remegve mentem be, mivel emetofóbiás vagyok.
Az egész vizsgálat nem tartott tovább kb. 3 percnél. Én nem kaptam érzéstelenítőt a torkomra.
Párszor ökölődtem, de hányingerem nem volt és fájni se fájt egyáltalán.
Nagyon gyors vizsgálat, kellemetlen tud lenni, mert a cső miatt ökölődik az ember, de azt a pár percet simán ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!