Kopaszodás ellen mit javasoltok?
35 éves férfi vagyok, fejem tetején egyre jobban ritkul a haj.
Még nem próbáltam ki semmit.
Vannak különböző samponok, kencék, vitaminok, nem tudom melyik lenne jobb.
Ha valakinek esetleg volt ami bevált írja már meg legyen szíves.
Én magam a vitaminra voksolnék...
Van egyszerű, működő megoldás a megelőzésre, csak nem néznek utána az emberek.
A már kialakult kopaszságra egyszerű megoldás nincs, csak nagyon drága hajbeültetés, amiből egyszeri beavatkozás nagyon ritkán elegendő a kielégítő eredményhez.
A megelőzésre egyedül a finaszterid (finasteride) működik, amit Proscar és Propecia néven forgalmaznak gyógyszerként. A férfi kopaszodást a tesztoszteron (gy. k.: a férfihormon) bomlásterméke, a DHT (dihidro-tesztoszteron) okozza. A finaszterid pedig a tesztoszteronnak a DHT-vé átalakulását akadályozza.
A samponok, kencék meg vitaminok pedig egy nagy nullát érnek a kopaszodás ellen.
"Kopaszodásra szerntem valamire való orvos fel se írja."
Ha te félsz a mellékhatásoktól, akkor ne szedjed. Nyugodtan kopaszodj meg.
A seggig érő homloknak súlyosabbak a mellékhatásai: nem kapsz muffost a farkadra, lúzernek fogsz kinézni.
De persze lehet mindenféle felragasztott parókákkal is bohóckodni, mint Csocsesz, Tekknő Miki és egyéb ZS-kategóriás celebek: [link]
"A seggig érő homloknak súlyosabbak a mellékhatásai: nem kapsz muffost a farkadra, lúzernek fogsz kinézni. "
Mert rohadt sokat érsz egy muffal a fel nem álló farkadra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!