Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kopaszodás ellen csalántea és...

Kopaszodás ellen csalántea és ravalid kapszula és alpecin sampon segíthet?

Figyelt kérdés

Fiatal srác vagyok és sajnos kopaszodom. Voltam dokinál, akitől megkérdeztem, hogy miért van ez. A vérképemre azt mondta, hogy túl jó és azt mondta, hogy hormonális beavatkozás kéne, ami nem tenne jót a férfiasságomnak, hogy ne kopaszodjak.

Sok embertől kértem már tanácsot és utána olvasgattam dolgoknak, jelen pillanatban ezekkel élek:

Minden nap iszom 1-2 csalánteát

Minden nap 2-3 revalid kapszula

Alpecin sampont használok hajmosáskor

Szerintetek ezzel helyre jöhet a hajam? Sajnos nemcsak vékony szálú, de még kevés is :/

2016. dec. 30. 06:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan igyad a teákat, ártani nem árt, de nem is használ.
2016. dec. 30. 06:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem a papám javasolta a csalánteát, azt mondja neki is több haja lett tőle (kinőtt a haja), meg olvastam is, hogy írják, hogy jó hajra
2016. dec. 30. 07:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha jól esik igyad.

Igen, ha kiherélnek nem fogsz kopaszodni( ez lenne a hormon gyakorlatilag).

Meg fogsz kopaszodni, genetika,ez van.

2016. dec. 30. 07:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáld ki ezt

Egyszerű (káros vegyszerek nélküli) sampon, bele:

10 csepp rozmaringolaj

10csepp citromolaj

2 kapszula E vitamin (a kapszulák tartalmát szintén belekeverjük a samponba)

Az egészet összekeverjük (összerázzuk) és nedves – vizes hajra 5-10 percet masszírozzuk .

2EK zsályamag olaj, 3EK kókuszolajat összekeverünk és éjjelre pakolást csinálunk.

[link]

2016. dec. 30. 07:30
 5/5 brokenbone ***** válasza:
nullás gép és csókolom. ez van ha az ember férfi. a nő melle meg meg fog ereszkedni. ilyen ez.
2017. okt. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!