Melyik szerved funkcióját erősítenéd ha lenne rá lehetőséged?
Melyik szerved funkcióját erősítenéd ha lenne rá lehetőséged?
Egyet választhatsz aminek a funkciója legalább részben vegetáció vagy védelmi.
Minden válaszolónak: ( [link]
Csak magyar válaszolóknak: ( [link]
A Kínai orvoslásban bizonyos szervek párban vannak
Tüdő & légző izmok, vastagbél/(Lungs & breathing muscles, Colon):
-Tovább víz alatt maradhatsz és sportolhatsz magas hegymászás hatékonyabban. Dohányosok esetében kevesebb szén lenne a véredben és melegebbnek éreznéd a testedet. Kisesebb esély lenne arra hogy a végtagjaid elfagynak és kevesebbszer csuklanál.
-A táplálékod gyorsabban alakulna székletté. A székleted szárazabb lenne, hasonlóan a kutyákéhoz. Gyakrabban kellene beöntés csinálnod ha anális szexet akarsz kapni higiénikusan vagy az egész fordítottja, (ebben a mondatban állítottak fordítottja) de nem vagyok benne biztos.
Szív & erek, vékonybél/(Heart & Veins, Small Intestines):
-A szíved gyorsabban tud pumpálni, az ereid tágabbak és a szervezeted hatékonyabban van támogatve (vérben oldott anyagokkal). Kisebb esély van arra hogy szívrohamot vagy érelváródást kapsz.
-Több vizet és energiát nyer ki a szervezeted ételből.
Gyomor & Lép/(Stomach & Spleen):
-Agresszívebb savakat és lúgokat is tud kezelni a szervezet elfogyasztva, az emésztő enzimjeid gyorsabban lebontják az ételt.
-Eltávolítja a véred használt részét gyorsabban.
Mandula, Pajzsmirigy & nyirok rendszer/(Tonsil, Thyroid & lymphs):
-A legkevesebbet tudok ezekről, de a manduládat biztos hogy nem kéne kioperálni.
Máj & Epe/(Liver & gall):
-A szervezeted többet használna fel a zsírtartalékaidból, az alkohol és hasonló legális és illegális drogok kevesebb kárt okoznának nagy mértékben fogyasztva.
Vese & Húgyhólyag/(Kidney & Bladder):
-A salakanyagokat gyorsabban eltávolítaná a véredből, az alkoholt is.
-kevesebbszer kéne hugyozni.
Hasnyálmirigy/(Pancreas):
-Több emésztő enzimet képezne.
Bőr, Haj, Körmök, Csontok & Fogak/(Skin, Hair, Nails, Bones & Teeth):
-Ellenállóbb lennél a fizikai sérülésnek és kemikáliáknak, kevesebb okod lenne fogorvoshoz menni, kevesebb hajszálad hullana és töredezne, de a maximális hosszuk alig nőne, viszont hajvágás után gyorsabban nőne. A csontjaid és gerinced kevesebbszer törne (szilánkosra).
Belek/(Guts): Vékonybélre és vastagbélre van osztva az előző kategóriákban.
Más/(Other): Amit nem említettem és nincs köze az eddig említett szervekhez.
Nem választható opciók/(Unavailable options):
Agy(Brian)
Más izmok/(Other muscles)
Pénisz/ Vagina/(Penis/Vagina)
Herék & Prosztata/ Méh és petefészek/(Testicles & Prostate/ Uterus & Ovary)
Az egyéb kategória a következőket tartalmazza és talán semmi mást.
Szemeid, hogy jobban láss
Orrod, hogy jobban szagolj
Füleid, hogy jobban hallj
Nyelved, hogy jobban ízlelj
A képesség hogy gyorsabban beszélj és immunitás diszlexiára
Én is a szememet, vagy érrendszer (nekem utóbbival nincs problémám, de ne is legyen)
off:
- agyammal meg vagyok elégedve, de észből sosem árt több
- farkammal is meg vagyok elégedve, meg a működésével, nem tudom hogy lehetne jobb, de ha lehetne valahogy miért ne?
- más izmok: hát miért ne?
on:
egészséges vagyok, de a hajam hullik, azzal lehetne valamit kezdeni... bár minden férfi megkopaszodik, legfeljebb van, aki már nem éli meg :-D
amúgy nem fordítok különös gondot az egészségemre (sajnos?), dohányzok is, de régen mikor még nem, vagy alig dohányoztam és a sportdoki rákötött ilyen cuccra, ami mérte mit lélegzek ki-be, akkor elképedt, mert a sportolók közt is ritka volt, akinek a tüdeje ilyen hatásfokkal működik (jól is ment a futás, meg a bringázás hegymenetben is árnyékban 40 fokban)
Piát is gyorsan oldja a májam, nagyon allergiám sincs (van egy valami az utóbbi években, de ritkán jön elő és fogalmam sincs mi okozza), immunrendszerem is erős, ami betegség ledönti a lábáról az egész családot egy hétre, én vagy el se kapom, vagy kialszom másnapra, amúgy is ritkán vagyok beteg
ÓÓóóóó MEGVAN!
A térdem! A térdemnek kéne jobbnak lennie, mert szrráment valszeg' a futástól és a bringázástól, kattog, meg képtelen vagyok térdelni is, meg ha nagyon megerőltetem fáj
de egészségből sosem árt, minden, vagy bármi lehet jobb
Kösz a részletes véleményt. Jó olvasni.
Eközben...
a csak magyaroknak szánt és csak ide linket szavazásban 2 válasz van a kiírás eleje óta.
Talán valaki ismeri azt, amikor valaki inkább commentel, mint hogy az előírt módon fejezze ki egyetértését.
Mit is mondhatnék erről? Talán inkább semmit mert a kifejtése könnyen negatívba torkollhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!