Mit tennél, ha a következőkre lenne lehetőséged?
A dolog még egyelőre fiktív. Külföldön élek. Lakáshitelre vettem pár éve egy házat, szépen fizetem, nincs vele gond. A szomszédom akkor már tizen éve ott lakott. Most valamit elszúrt, mert a bank elveszi tőle a házat. Már biztos, hogy nem tudja visszafordítani a dolgokat, mert már jött az ügynökség, kihajigálták a cuccait-mindent a lakásból, ami mozdítható volt. Tele volt bútorokkal a lakás. Rendberakták hátul az udvart, lenyírták a füvet. Kiporszívóztak a lakásban, pár nap, és szerintem jönnek fényképezni. Tehát biztos, hogy nem jön vissza. Elöl a kertjeink találkoznak, egy kőkerítés választ el minket. Van elöl egész a határvonal mentén a szomszédos telken egy nem túl nagy fa. Nem nagyon vagyok vele kibékülve. Takar, átszemetel a kertembe. Szúrós levele van nagyon. Unom vagdosni az átlógó ágakat minden évben. Azon gondolkodtam, hogy kivágom, mielőtt eladnák a házat, a fától én szabadulnék meg. Valamint: Van a fa körül egy halom kő. Én épp most raktam rendbe az udvar bizonyos részeit és kijött nekem is egy kupac kő. Azon gondolkodok, áthordom a köveket, úgyse tudják mennyi volt ott. (Persze mindent akkor, mikor nem látja senki).
Tehát a kérdésem az, hogy te mit tennél, ha hasonló helyzetbe kerülnél?
Szinte 100%, hogy az ex szomszédomnak nem fog járni az eladási árból semmi. Kikövetkeztettem, utalnak rá tények. Az ex szomszédomat egyébként erősen nem szerettem.
Gondolod, az ügynökség munkatársai olyan hülyék, hogy nem veszik észre, ha valami változás van? Nem véletlenül csinálnak képeket :)
Egy nagy fát nem olyan egyszerű kivágni, kivágatni, elhordatni. Kicsit sem lesz feltűnő a nagy kavarás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!