Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél, ha a következőkre...

Mit tennél, ha a következőkre lenne lehetőséged?

Figyelt kérdés

A dolog még egyelőre fiktív. Külföldön élek. Lakáshitelre vettem pár éve egy házat, szépen fizetem, nincs vele gond. A szomszédom akkor már tizen éve ott lakott. Most valamit elszúrt, mert a bank elveszi tőle a házat. Már biztos, hogy nem tudja visszafordítani a dolgokat, mert már jött az ügynökség, kihajigálták a cuccait-mindent a lakásból, ami mozdítható volt. Tele volt bútorokkal a lakás. Rendberakták hátul az udvart, lenyírták a füvet. Kiporszívóztak a lakásban, pár nap, és szerintem jönnek fényképezni. Tehát biztos, hogy nem jön vissza. Elöl a kertjeink találkoznak, egy kőkerítés választ el minket. Van elöl egész a határvonal mentén a szomszédos telken egy nem túl nagy fa. Nem nagyon vagyok vele kibékülve. Takar, átszemetel a kertembe. Szúrós levele van nagyon. Unom vagdosni az átlógó ágakat minden évben. Azon gondolkodtam, hogy kivágom, mielőtt eladnák a házat, a fától én szabadulnék meg. Valamint: Van a fa körül egy halom kő. Én épp most raktam rendbe az udvar bizonyos részeit és kijött nekem is egy kupac kő. Azon gondolkodok, áthordom a köveket, úgyse tudják mennyi volt ott. (Persze mindent akkor, mikor nem látja senki).

Tehát a kérdésem az, hogy te mit tennél, ha hasonló helyzetbe kerülnél?

Szinte 100%, hogy az ex szomszédomnak nem fog járni az eladási árból semmi. Kikövetkeztettem, utalnak rá tények. Az ex szomszédomat egyébként erősen nem szerettem.

2017. máj. 9. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod, az ügynökség munkatársai olyan hülyék, hogy nem veszik észre, ha valami változás van? Nem véletlenül csinálnak képeket :)

Egy nagy fát nem olyan egyszerű kivágni, kivágatni, elhordatni. Kicsit sem lesz feltűnő a nagy kavarás :D

2017. máj. 9. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hülye ötlet. Ugyanis már rég készítettek képeket, így le is buknál. A másik telkéről meg nem vághatsz ki semmit.
2017. máj. 9. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg feltűnne nekik is, esélytelen.
2017. máj. 9. 09:47
 4/5 anonim válasza:
Feltünő lenne ha eltűnne a fa. 2 liter gyomírtó a törzsére és probléma megoldva. :D
2017. máj. 9. 10:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ötleteket.
2017. máj. 9. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!