Mért fáj itt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:56
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, de jó a lábad. De magassarkúban biciklizel?:D
3/12 anonim válasza:
Ezotéria?
Inkább orvostól kérdezd meg
Egyébként biztos a szellemek miatt -.-"
4/12 anonim válasza:
mindenkinek fáj a sípcsontja, ha nem megfelelő cipőt és vagy talpbetétet használ.
6/12 anonim válasza:
beütötted , megerőltetted, nem jó a cipő, estébé. .... jézus!
7/12 anonim válasza:
Messze volt egymástól a két lavór, amiben tegnap áztattad.
8/12 anonim válasza:
Húúúúú, azt sajnos nem tudom miért fáj ott, de hogy meggyógyítanám az teljesen biztos! Iszonyatos jó lábaid vannak, valami megmozdult bennem....:) Kisportolt, izmos vádli, napbarnított szín, izgató gyönyörű lábfej hmmmmm....Tényleg így szoktál kerékpározni? /egy lábimádó/
9/12 anonim válasza:
Ugyanmár, ott van a kép alján, hogy honnan származik a kép, ha ő lenne rajta, vízjel nélküli verziót töltött volna fel. És amúgy is magassarkúban nem lehet biciklizni. Legalábbis annyit biztos nem, hogy elkezdjen ott fájni a lábad, ahol neki.
10/12 A kérdező kommentje:
valóban nem az én lábaim! Egyébként műtét utáni fájdalom! Előtte sose fájt itt ha megfeszítem a lábam akkor kezd el fájni...
2010. máj. 21. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!