Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi van velem? Egyre furábban...

Mi van velem? Egyre furábban viselkedek.

Figyelt kérdés
1-2 hónapja nem vagyok önmagam. Azelőtt sem voltam társasági ember, de most ez nullára csökkent. Nem lelem örömömet semmiben. Belekerültem egy mókuskerékbe, minden napom ugyanúgy telik, már nem csinálok semmit munka után, elvesztettem az érdeklődésemet, minden mindegy, csúnyán mondva letojom a dolgokat, mert nem érdekel semmi. Nem érdekelnek a következmények, nem érzem jól magam sehol, hihetetlenül ki vagyok merülve, már csak aludni vágyom és nem akarok emberek közé menni, szívem szerint a lakásból sem mozdulnék ki, olyan üres vagyok.
2017. júl. 12. 19:54
 1/1 enes ***** válasza:
Talán depresszió. Ha egyedül nem tudod megoldani, akkor fordulj orvoshoz. Jó tanács, ha egyedül próbálkoznál: nézz mélyen magadba és gondolkodj el rajta mi lehet a probléma fő forrása, táplálkozz egészségesen - mert lehet vitaminhiány is -, sportolj, és kezdj valami újba, például egy hangszer csodákat tehet, olvass a TV helyett, járj többet természetbe, efféle alapvető dolgok.
2017. júl. 12. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!