Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon fáj a fülem szerintem...

Nagyon fáj a fülem szerintem húzatot kaptam, mit tudnék csinálni hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés

Szóval most nem tudok orvoshoz menni mert a mamámnál vagyok aki elég messze lakik ilyen orvosokhoz meg gyogyszertarhoz legalabb 40 km-re es nem tudnék valami házi "praktikát,, választani nagyon fáj.

14/l

#fül ##huzatotkaptam
2017. júl. 10. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy ruha zsebkendő tegyél meleg sót és tedd a füledre. Csak ne gyújts fel semmit és ne is legyen túl forró, ne égesd meg magad.

Én az egyszerűség kedvéért, a ruha zsepibe csavart sót beteszem a mikróba és ott melegítem meg. Így is működik. Nekem elmúlt tőle a fülfájás és a füldugulás is.

2017. júl. 10. 09:56
 2/6 enes ***** válasza:
A melegítésnek jó hatása a fülre, szóval a melegvizes párna talán segíthet.
2017. júl. 10. 09:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek csak az a baj hogy mar probaltam es mamanal nincsen ilyesmi hogy vatta meg mikro meg ilyesmi:/
2017. júl. 10. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát vatta nem is kell :)

Ruhazsepi vagy valamilyen anyagdarab biztosan van.

Ha kiteszed a napra, még ott is megmelegszik, annyira erősen tűz :)

2017. júl. 10. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Havasi kövirózsa csepp.

Amikor nekem a meleg só sem hatott, kipróbáltam ezt, és szinte azonnal enyhült egy kicsit a fájdalom, már csak be volt dugulva a fülem. Max 2-3 nap alatt rendbe hozza.

2017. júl. 10. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
De mi a t.köm az a huzat? A szél az nem huzat?
2017. júl. 10. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!