Fiúk, lányok! Volt már olyan, hogy meztelenre kellett vetkőznötök iskolaorvosnál?
mi az h nem tette volna meg? hihetetlen ezek a mai tizenévesek komolyan. nálunk is volt egy 15 éves nagyarc, közölte h ő aztán biztos nem veszi le a boxert, a doki meg közölte vele, hogy márpedig biztos leveszed kisöcsi, mégpedig 2 másodperced van rá, na az meg szépen le is vette, és többet szava se volt, állt ott, mint a jófiú.
ez csak ennyi. sajnos a mai tinikkel nagyon elszaladt a ló, jogok dögivel persze kellenének, de kötelesség semmi. öntudat meg "én egyéniség vagyok, én nem" -féle viselkedés van bőven, de erélyesebben kell velük fellépni, másképp nem megy.
Nalunk holnap lesz. Nekem nem akarózik levenni a boxert.
16/f
Nem kell kisfiúskodni. Életedben lesz még más, talán kellemetlenebb vizsgálatod is. Légy bátor és essél túl rajta. DE! Egy felnőttet sem vizsgálnak "csoportosan", meg kell hogy adják azt a minimális személyiségi és mittudom én milyen jogot, ami ezt elő írja.
Ha csak másik osztálytársad előtt lenne hajlandó a doki(nő) elvégezni a kukacvizsgálatot, akkor mondj nemet. Különben ne. Értetek van, ha úgy gondolod hogy nem, akkor is :)
Tuti nem tolnám le,nem urológus.Bigékèt se vizsgálják meg meg jól írta,ránézésre se,és nem 2 férfi iskolaorvos nézi őket.Fiúkat meg nő vizslatja,kétlem csak orvosi szemmel mindegyiket mi.Ez mostani divat,érdekes módon fél évszázada se volt szokás,sőt akkoriba körmöket,hajat néztek,nem tetves valaki kb ennyi volt,nem volt alsóneműre vetkőzés mégis mindenki apa,nagyapa lett.
Ha mindent hagynak nekik egyre pofátlanabbak lesznek,azt hiszik mident megtehetnek majd hivatkoznak úgyis valamire.
És a végén màr mire dolgozó ember lesz valaki màr ott is azt hiszik mindent megtehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!