Furcsa térdfájás - mitől?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel arra ébredtem, hogy fáj a bal térdem.
Előtte nem volt semmi, oda sem ütöttem, megterhelve sem volt.
Ma a doki azt mondta, hogy nem lát rajta semmit, nem tudja mitől lehet.
Járni, futni tudok, csak akkor érzek fájdalmat, ha felállok, vagy leülök, tehát, ha hajlítani, kiegyenesítenem kell.
Mitől lehet ez?
2010. máj. 20. 18:50
2/5 A kérdező kommentje:
20
2010. máj. 20. 19:10
3/5 anonim válasza:
Mióta fekszel a fekhelyeden? ha több éve, nem ártana kiméretni Radiesztétával, szerintem geopatikus sugárzásban van a térded,ami gyulladást okoz.Természetesen ilyenkor az orvos nem tud diagnosztizálni semmit mert fiziológiás eltérés nincs(ez igy szokott lenni)csak fáj!! amig nem változtatod meg a fekhelyed mindig is fájni fog, szedhetsz bármilyen csodapirulát(proenzi...stb)a fájdalom időről időre visszafog térni!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Nem rég óta, ráadásul albérlet és hetente hazamegyek.
Jó hír, hogy most már nem érzek fájdalmat, de nem tudom mitől lehetett.
2010. máj. 22. 20:58
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen megfázott a térdizületed. Nekem is volt ilyen, túl hamar vettem fel rövidgatyát a biciklizéshez. Ha rendesen betakarózol és pár hétig hosszú gatyában jársz, és megpróbálod lehetőség szerint pihentetni akkor el fog múlni. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!