Öngyilkos akarok lenni mit tegyek?
Akkor elmesélem velem mi történk.Két évvel ezelött én is meg akartam halni.Úgy éreztem nem vagyok jó semmire,nem kellek senkinek,akkor meg minek itt szenvedni....
Begyógyszereztem magam és ittam is.Hát nem jött össze,élek.Szenvedtem mint a dög,azóta félek a haláltól.
Arról nem beszélve,hogy az élet változik...született egy fiam is,őt nem hagynám egyedül a fájdalommal amit az öngyilkossággal okoznék.Meg úgy is meghalunk egyszer,minek siettetni?
Ne legyél ongyilkos.
Átérzem a hejzeted..
😢
Nekem 2 szer volt öngyilkossági kisérletem.
De ha akarsz megbeszélhetjuk csak orjcpdivátban.
Én segítek
Huha itt kettő lehetőség van.Sorolom őket!
Utazz el egy messzi helyre .Én hórgásztanyát javaslok.Neszólj senkinek .Ne vigyél mobilt .És akkor tutti a siker.De van más megoldás mondom is
A másik út.Tűz ki célokat az életedbe .És tegyél ertük.Néhány példa:Egy év múlva lefutsz egy maratont.És minden nap futsz XKm-ert.A nyár végére leteszel egy középfokú nyelv vizsgát .Mindennap új szavakat tanúlsz ,chatelsz stb.Ezek egy fillérbe se kerülnek.És a depresszió ellenszere a MUNKA.Ha teszel érte akkor meglehett csinálni.Ez rajtad múlik!
Gondolkoz ell ezen!Egyik út sem jobb sem rosszabb.Ha megolod magad 1-2 év és elfelejtenek nem nagy kunszt.De ha nem és teszel érte hogy meggyogyúlj az hosszabb út sokkal nehezebb is amig sikereket gyűjteszbe .De a végen még boldog is lehetsz!Ez rajtad áll válasz a kétt út közűl.Szerintem ha megölöd magad az nem megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!