Valaki elmondaná, mégis hogyan kéne hordanom a szendvicsszerkezetű lúdtalpbetétet?
pár kérdésed már elolvastam, mert ismerős volt a név.
Felesleges ilyenekkel folyton orvoshoz járnod.
Ezek termékek, amiket az orvos elad neked.
A másik véglet meg a járj mezítláb őshülyeségek.
Csak a megfelelő mozgással tudod meggyógyítani magad, de nem a gyógytornára lúdtalp tornára gondolok mert ezek is debil dolgok.
Próbáld érezni az izmokat és eddz.
nem csak a shop builder van.
de youtube on még könnyebb.
Pl.: keress rá a szabályos futásra. Elősször a lábfejed érjen talajt, aztán a sarkad, így nem rázkódik a tested, nyakad.
Nekem sétánál is nehéz ez. Nem királynősen kell menni, hanem mintha minden lépésnél a lábfejeddel ki akarod túrni a földet hátra. De ezt nagyon gyors mozgással amint a lábad földet ért.
próbáld ki a felhúzást, döntött törzsű evezést is a hátadra, rosszabb nem lehet.
Keress egy minnél izmosabb minnél fiatalabb fitnesz edzőt, ha nehéz youtube ról tanulni.
Szia! Nekem is ez a bajom, 30.000 Ft-os sportcipő lett teljesen oda, mert a magassága miatt eldeformálódott a cipő.
Fogalmam sincs, mit lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!