Más is érez csomokat a mellében éz mormális vagy baj van?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és rettegek a mellráktol,van 1 másfélv éves fiam nem tudtam szoptatni 2 hetet fejtem és ennyi,elég nagyok a melleim 95 c melltartot hordok és 104kg vagyok ez befolyásol valamit esetleg csak nyirokcsomok?2010. máj. 19. 11:20
1/8 anonim válasza:
rászánsz egy órát és elmész a nőgyógyászodhoz megnézetni ;)
2/8 anonim válasza:
Ne találgass, irány a mammográfia.
3/8 anonim válasza:
25 évesen nem fognak mammographiat végezni rajtad de ultrahanggal megvizsgálják.
Mindenképp keress fel egy nőgyógyászt aki beutal téged a képalkotó vizsgálatokra.
radiológus
4/8 anonim válasza:
85/g a mellem, szóval még nagyobb...
Ezek tejmirigyek, de biztosat majd csak az orvos tud mondani. Szánd rá az időt, és menj el.
5/8 anonim válasza:
Szerintem hallgass a 11.35-ös válaszolóra. Ő tényleg ért hozzá, nem csak találgat.
6/8 anonim válasza:
Mindenképp nézesd meg, nekem pl. azért csomós, mert tele van mindkét mellem cisztával. Évente kell ellenőrzésre járnom, egyelőre kezelést nem igényel.
7/8 A kérdező kommentje:
11.59 válaszadonak.mit éreztél sok kis csomot mert mekem akkor érezni ha joll összelaoitom a mellem kissebet is és nagyobbat is
2010. máj. 19. 12:12
8/8 anonim válasza:
Nekem kis mellem van, és az egészet csomósnak érzem. Eleinte azt mondta az orvos, hogy tömött a kötőszövet, később derült ki ultrahangon, hogy azok mind ciszták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!