Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi okozza a csomókat?

Mi okozza a csomókat?

Figyelt kérdés

Férjemnek egy ideje csomók jelennek meg a testrészein,hónaljában,lábán és másutt is.Nagy dudorokról van szó,amelyek egy idő után kifakadnak.Ez lég fájdalmas is a számára.Nemsokára megyünk orvoshoz,de addig is szeretném kérdezni,hogy mi okozhatja ezeket?Immunrendszeri probléma?

Pár éve is volt a férjemnek hasonló panasza,de akkor csak 1-2 csomó,most pedig sok.

Ha tud valaki,segítsen!

2011. márc. 13. 08:04
 1/1 anonim válasza:

Szerintem nekem is hasonló van.

[link]

[link]

Szintén amolyan hatalmas pattanás féléim vannak a combom belső felében (bárhol lehetnének, de nekem ott vannak), és nagyon érzékenyek.

Egyik ismerősöm patikában dolgozik, és ő mondta, hogy a tejet próbáljam meg hanyagolni. Így tettem, és el is múlt. Aztán pár napja ittam két bögrével és megint van. Nálam valószínű a tej okozza.

Jobbulást a férjednek!

2011. márc. 21. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!