Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van meg itt olyan lany rajtam...

Van meg itt olyan lany rajtam kivul, akinek tyukmelle van/volt?

Figyelt kérdés

Illetve tyukmellhez kb akkora cicije mint egy koverebb ovodas kisfiunak?

En nagyon szeretnem legalabb az egyik problemat megszuntetni, nem tudok igy elni tovabb. Undorodom ha tukorbe kell neznem...

Ortopedian elkuldtek anyamba, es hogy miert nem 10 evvel ezelott jutott eszembe ?!

Ti mit gondoltok errol?

Van aki atesett tyukmell muteten?

Mit valasztanatok? (mellplasztika/tyukmell mutet)

19/L

2017. jún. 18. 09:09
1 2
 11/11 anonim válasza:

(Kicsit későn írok választ, de csak most találkoztam a kérdéssel)

Én DETTÓ ugyan abban a helyzetben vagyok mint te. Lány létemre tyúkmellkasom van és nagyon apró mellem. Engem nagyon zavar..sok mindenben gátol és nem kicsit csapolja az önbizalmam..de tudd, hogy a kevésbé vészes eseteknél igenis segít a gyógytorna/úszás! Ha nagyon feltűnő akkor a műtét az egyetlen megoldás sajnos..

Csak szerettem volna, hogy tudd, NEM VAGY EGYEDÜL!!

Ha valami kérdésed van / kétségbeesel nyugodtan írj privátban! Megpróbállak támogatni! (19/L)

2018. júl. 1. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!