Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van meg itt olyan lany rajtam...

Van meg itt olyan lany rajtam kivul, akinek tyukmelle van/volt?

Figyelt kérdés

Illetve tyukmellhez kb akkora cicije mint egy koverebb ovodas kisfiunak?

En nagyon szeretnem legalabb az egyik problemat megszuntetni, nem tudok igy elni tovabb. Undorodom ha tukorbe kell neznem...

Ortopedian elkuldtek anyamba, es hogy miert nem 10 evvel ezelott jutott eszembe ?!

Ti mit gondoltok errol?

Van aki atesett tyukmell muteten?

Mit valasztanatok? (mellplasztika/tyukmell mutet)

19/L

2017. jún. 18. 09:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ilyen? [link]

Nem csőmellre gondoltál (tubuláris emlő) Mert a tyúkmell vagy tölcsérmell nőknél nem gyakori.

2017. jún. 18. 09:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ezt írom: imádom a "tyúkmellű" csajokat! Csípem őket! 😉 Azt mondom neked, fogadd el amilyen vagy! Ne legyél mű csaj!
2017. jún. 18. 09:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Elso: igen olyanra gondoltam. Tudom, hogy nem gyakori...
2017. jún. 18. 10:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Masodik: nezz utana legyszivest, hogy mi is az a tyukmell.
2017. jún. 18. 10:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Tudtommal műtéttel pedig akármikor korrigálható, plasztikával persze, mellimplantátummal. Szerintem ilyenkor hasznos a plasztika, az ilyen dolgok kijavítására tökéletes, amúgy a nagy plasztikai korrigálásokat elítélem. De fontos, ha kijavítják ezt az esztétikai hibát, akkor te is eltudod majd fogadni magad és az önbizalmad is megnő.
2017. jún. 18. 11:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, de a tyukmell korrigalo mutetet nem tamogatja a tb mivel "csak esztetikai" problema. Meg hat, vagy fel evig nem is csinalhatok szinte semmit, mert atvagjak a csontom es bizonyos esetekben el is tavolitjak egy reszet, fem lapot (vagy mit) mindenkepp be fognak ultetni... Ezert gondolom inkabb a mellplasztikat jobb megoldasnak, az gyorsabban gyogyul :/ fizetni meg igyis ugyis kell erte
2017. jún. 18. 11:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Hogy létezik az, hogy ezt kisgyerekkorod óta senki nem mondta? Vagy miért nem csináltak vele semmit?
2017. jún. 18. 11:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Hat ezek szerint senkit nem erdekelt.. :(
2017. jún. 18. 12:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért, mellplasztikával nem kell átvágni a csontot? A csont úgyis rossz helyen lesz, ha telerakatod a melled szilikonnal, akkor se fog jól kinézni.
2017. jún. 18. 12:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Mellplasztikanal soha nem vagtak at csontot, csak bedugnak egy-egy szilikont es ennyi...

Lehet, h nem lesz tokeletes, de biztosan szebb lesz, mint most.

2017. jún. 18. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!