Kacsát mivel lehet kitisztítani, egyáltalán mi az, ami lerakódik benne? Nem férek hozzá sehogy.
Figyelt kérdés
Napi használatban van, idős embernek.
Azt gondoltam, vízkő, ezért ecettel próbálkoztam, de semmi.
Befogtam erre a célra egy üvegmosót, akkor derült ki, hogy ez nem vízkő (húgykőÖ, mert nem kemény, inkább olyan krémes, de nem tudtam teljesen kipucolni belőle, mert akárhogy forgattam benne az üvegmosót, nem ért hozzá mindenhol.
Akinél van használatban kacsa a családban, vagy mondjuk egészségügyben dolgozik, kérem írja meg a tapasztalatait.
2017. jún. 17. 18:09
2/3 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a vízkőoldó többet tud, a 20%-os ecettel mindig minden vízkő lejött mindenhonnan. Ez nem vízkő.
2017. jún. 17. 21:21
3/3 anonim válasza:
Akkor még egy tippem van, citromsav.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!