Bedugult a fülem a tisztítástól, mikor fülpálcikával akartam kitisztítani. Mi csináljak itthon vele?
Figyelt kérdés
Nem bírom elviselni. A szar Audispray semmit nem használ. 2 hete dugult be az egyik, most a másik is. Egyszerűen nem bírom, mit csináljak a fülzsírral. 2 hete nem pucoltam, ma 3-3 pálcikát használtam el mindkét fülemre. Nagyon sok fülzsírom van. Ha nem pucolom viszket, ráadásul az egyikben van most egy hatalmas pattanás így. Teljesen kiborultam miatta, nagyon idegesít. Nem bírom ezt életem végéig.2016. aug. 14. 19:57
1/3 anonim válasza:
Holnap már elmehetsz a fülészetre. Ott elmondod a doktornak, hogy ez a problémád, azt lehet azt mondja, hogy havonta kimossák neked. Az audisprayt pedig nagyon nem szeretik a fülészek.Meg azért lehet, hogy ennyire zsírosodik, hogy ezt használod. Erre is kérdezz rá..
2/3 A kérdező kommentje:
Háziorvos tud valamit csinálni vele? Nem tudok elmenni a fülészetre, mert olyan helyen dolgozom, hogy nem tudok eljönni.
2016. aug. 14. 20:29
3/3 anonim válasza:
Háziorvos nem csinál vele semmit, fülészeten kimossák, amúgy tilos fülpiszkálót használni, begyullad tőle a füled és csak feljebb nyomod a fülzsírt, ezért nem hallassz jól.
Egyébként gyógyszertárban lehet kapni olyan fülspríyt, ami oldja a fülzsírt, kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!