Hónaljizzadság ellen ismertek valamit? Én eddig izzadsággátlót használtam, de egy-két óra alatt újra elkezd izzadni. Mit lehet tenni ez ellen?
1: Nivea, Rexona, Fa, stb. A legjobb is csak pár órára használ. Munkaidő végéig kétszer kell bekennem vele a hónaljamat. Egyszer indulás előtt, majd ebédszünetben. De...
2: Az baromság.
Szia!
Én ezt a gyógyszertárban kapható szert ajánlanám: [link]
Esténként egy vattára teszek egy kicsit, és áttörlöm a hónaljam. Néha kicsit csíp vagy viszket, mert elég erős szer, de ez hamar elmúlik, nekem kb 10 perc alatt. Csak így nyáron szoktam használni, akkor is elég 2-3 naponta, szinte teljesen megszünteti nekem az izzadást, sokáig elég, és jó árban van :)
"2: Az baromság."
Én kérek elnézést, hogy segíteni akartam.:D Kolléganőm csináltatta meg, mert neki tényleg nem használt semmi, a munkakörünkben pedig nem engedhető meg, hogy a kosztüm, elegáns nyári ruha, blúz hónalján izzadságfolt virítson. De ha téged ez nem zavar, akkor bátran kenegesd magad óránként, rá a verejtékre, az a finom.:D
Csakis alumínium menteset vegyél a többi izzadást válthat ki. Dm-be lehet ilyent kapni.
Ha túl streszbe vagy akkor azt kell csökkenteni.
Szódabikarbóna illatos illóolajjal elkeverve!
Ez tuti megszünteti az izzadtságot és nem káros!
Lábszag ellen is kiváló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!