Van olyan szivacsmatrac, amelyik nem süpped be fél év után?
Szerintem nincs. Rendes matrac is besupped 10-15 ev mulva, de a szivacs max ideje szerintem is csak par honap.
Vegyetek rendes matracot - tudom, sokkal dragabb, de ha kiszamolod, akkor az evenkent ujra megvasarolt szivacs matrac ara tiz ev alatt sokkal tobbe kerul, mintha vennetek egy jo minosegu rendes matracot.
Van, én 32 éve alszom ugyanazon a kanapén, besüppedt, de évtizedek alatt.
Szivacsboltban a legkeményebbet vedd, az jó lesz.
Pesti vagy?
Ennyi erővel aludhatnék a parkettán is és az nem süpped be, ha az a lényeg , hogy minél keményebb legyen. Ez ellen olvastam már pozitívat, negatívat , szerintem a túl kemény matrac sem istenes hosszú távon.
Nem vagyok pesti sajnos , Cegléd mellett lakunk , ahol a büdös életbe nincs semmi , csak a Jysk, de az ő matraca sem bírja egy évnél tovább.
Nem kell rugós, mert nyikorog össze vissza, nagyon idegesít. Ezért gondoltam egy drágább szivacsosra, de látom még a dormeo is hasonló sorsra jutna az olvasottak alapján.
Aha. Hát azért elmondom, hogy Pesten a Népszínház utcában van talán 2 szivacsbolt is, méretre vágnak olyat, amilyet kérsz. Talán szállítanak is, nem tudom.
Azt hiszem, sűrűségben mérik a szivacs minőségét.
De ha veszel egy sima heverőt vagy kanapét, aminek kemény a matraca, az is jó lesz.
"Ennyi erővel aludhatnék a parkettán is és az nem süpped be, ha az a lényeg , hogy minél keményebb legyen. Ez ellen olvastam már pozitívat, negatívat , szerintem a túl kemény matrac sem istenes hosszú távon. "
Ember, SZIVACSról van szó!! XD
De értsd már meg, utolsó... hogy én meg a túl kemény matracról van szó. ikszdé, ikszdé és ikszdé.
Olvasgassál, majd röhögjél magadon.
Utolsó előttinek köszönöm a tippet. Tehát marad az egy évre tervezett matrac rendszeres vétele. :D
Mindenkinek megy zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!