Miért tompa mindig az agyam? Mit lehetne erre szedni?
Figyelt kérdés
Sose jut semmi az eszembe, pl valaki megkérdi, hány éves vagyok, nem jut eszembe, plusz a memóriám is szörnyű rossz, ha megkérdezik délután, hogy délelőtt mit csináltam, akkor lövésem sincs róla, hiába gondolkozok, erre milyen vény nélkül kapható gyógyszert lehetne szedni? 130-as IQ-val folyamatosan úgy viselkedek, mint egy szellemi fogyatékos... és még csak 19 vagyok2010. máj. 18. 16:14
2/2 anonim válasza:
Kipróbálhatod még a Magne B6-ot. Viszont én elmennék a helyedben a háziorvoshoz, elmondanám, mi a gond. Hasonló problémáim voltak, bár idősebb vagyok nálad, és kiderült, hogy az agyam nem kap elég oxigént, kicsit rossz a vérellátása. (ez nem korfüggő annyira) Lehet, hogy egy kezdődő rendellenesség, lehet, hogy csak a tavaszi fáradtság, de ahhoz nagyon fiatal vagy, hogy találgatások után, ajánlott szerekkel tuningold fel az agyad. Inkább a doki, aki lehet, ugyanúgy valamilyen homeopátiás szert fog ajánlani. De ne játsz a saját egészségeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!