Többször felhívtam a lelkielsősegély szolgálatot, de nagyon bunkók. Mit tegyek?
Meg igazából nem is segítenek semmit.
Csak ismételgetim, hogy majd jobb lesz, meg nem fognak megváltoznak a szüleim, attól még nem tudok tenni a sok szörnyűség ellen.
De én tényleg nagyon rossz helyzetben vagyok...
Erre ilyen nyugdíjas néniket ültetnek oda, aztán mondta, majd megoldódik a kapcsolat. Attól még a verésnek nem lesz vége.
Meg a másik azt mondta, mikor még fel sem vette, hogy ne szórakozz suhanc, normális emberi hangnemben beszélj velem! Kiderült, hogy szórakoztak vele az előbbi hívásnál, de akkor is.
"de akkor is" Jó lenne ha megértenéd, ők is csak emberek, és rengeteg idióta szórakozik azzal hogy nap mint nap hazudozik nekik. A helyzeted ellen pedig csak te tudsz tenni, a lelkisegély szolgálat nem rendőrség, nem gyámügy, nem megbízható rokon. Ők csak meghallgatni tudnak, és tanácsot adni, de nem fogják megoldani az életedet helyetted. És ha azzal jönnél hogy akkor miért vannak: sokszor az is sokat segít, ha az ember egy idegennel megbeszélheti a dolgokat.
Amúgy ha a telefonban is ilyen volt a modorod, mint itt, nem csoda ha "bunkók" voltak veled a "nyugdíjas nénik" Akik valószínűleg sokkal több nehézséget megéltek és túléltek mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!