Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Többször felhívtam a lelkielső...

Többször felhívtam a lelkielsősegély szolgálatot, de nagyon bunkók. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Meg igazából nem is segítenek semmit.

Csak ismételgetim, hogy majd jobb lesz, meg nem fognak megváltoznak a szüleim, attól még nem tudok tenni a sok szörnyűség ellen.

2017. jún. 9. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Igazuk van. Majd jobb lesz ha kitörsz abból a helyzetből ami a depressziódat okozza és abban is igazuk van hogy a szüleid még ha fejre állsz se fognak megváltozni. Konkrét segítséget nem tudnak neked adni. A fő dolguk az hogy tanácsot adjnak és hogy kívülállóként rálássanak a helyzetre, neked kell segítened magadon más nem teszi meg helyetted.
2017. jún. 9. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Ne hívd fel többször!
2017. jún. 9. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Ők nem szakértők, csak szedett-vedett csapat és cserélődnek, de néha összejön nagyon jó gárda és jó tanácsokat tunak adni. De segíteni nem a feladatuk. Csak meghallgatni és eligazítani.
2017. jún. 9. 18:09
 4/6 A kérdező kommentje:

De én tényleg nagyon rossz helyzetben vagyok...

Erre ilyen nyugdíjas néniket ültetnek oda, aztán mondta, majd megoldódik a kapcsolat. Attól még a verésnek nem lesz vége.

Meg a másik azt mondta, mikor még fel sem vette, hogy ne szórakozz suhanc, normális emberi hangnemben beszélj velem! Kiderült, hogy szórakoztak vele az előbbi hívásnál, de akkor is.

2017. jún. 9. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

"de akkor is" Jó lenne ha megértenéd, ők is csak emberek, és rengeteg idióta szórakozik azzal hogy nap mint nap hazudozik nekik. A helyzeted ellen pedig csak te tudsz tenni, a lelkisegély szolgálat nem rendőrség, nem gyámügy, nem megbízható rokon. Ők csak meghallgatni tudnak, és tanácsot adni, de nem fogják megoldani az életedet helyetted. És ha azzal jönnél hogy akkor miért vannak: sokszor az is sokat segít, ha az ember egy idegennel megbeszélheti a dolgokat.

Amúgy ha a telefonban is ilyen volt a modorod, mint itt, nem csoda ha "bunkók" voltak veled a "nyugdíjas nénik" Akik valószínűleg sokkal több nehézséget megéltek és túléltek mint te.

2017. jún. 9. 18:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Az ifjúsági vonalon sokkal normálisabbak. Meg fiatalokkal jobban lehet erről beszélni.
2017. jún. 10. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!