Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 6mm-es vérömleny az agykamrába...

6mm-es vérömleny az agykamrában, környező szövetek duzzadtak, vérerek enyhe eltérése mit várhatunk?

Figyelt kérdés
Kislányom most volt 6 hetes,ezt a múltheti uh-n mondták.A gyermekneurológus már irt ki kezelést,de nem igazán magyarázta el a dolgokat,hogy mit is takar ez a diagnózis.
2010. máj. 18. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem miért alakultki vérömleny?
2010. máj. 18. 13:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Császármetszéssel született,a buksija rosszul illeszkedett a medencémbe.Fejkörfogata 36volt,3750gr,54cm.A neurológus szerint emiatt,vagy a császár alatt kapott enyhe oxigénhiányt.De 10-10-es Apgarja volt,nem értem.
2010. máj. 18. 13:50
 3/4 Salx Narval ***** válasza:
Valószínűleg, ha súlyos probléma lenne, akkor mondták volna.Minden esetre meg kell kérni az orvost, hogy magyarázza el nektek az okát és a kezelés lényegét.Szerintem mondták, csak ideges voltál és nem jegyezted meg.Néha az orvosok szaknyelven fogalmaznak és semmit nem ért az ember abból amit mondanak.Nyugodj meg szerintem nem komoly a dolog, mert arról biztosan tudnál.Súlyosabb esetekben leszívást végeznek a lágy részen keresztül ( rutin műtétnek számít ) de nálatok csak kezelés lesz és valószínűleg magától is felszívódna.Kérdezz rá konkrétan a problémára.Jó egészséget a picurnak.
2010. máj. 20. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az 1. válaszoló vagyok. Nálunk is volt vérömleny, de fölszívódott. A méretét nem tudom. Ilyen pici babáknál ez nem szokott vészes lenni. Várni kell. Jó egészséget.
2010. jún. 8. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!