Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti hogy javítottátok ki a...

Imipepe kérdése:

Ti hogy javítottátok ki a gerinc ferdüléseket? Többi lent

Figyelt kérdés

3-4 évig jártam gyógy tornára és semmi utána már untam az ortopédhoz nem szeretek járni mert ugy is csak torna ilyen füzöt is használtam az se használt, nem vagyok olyan szinten hogy fájna a hátam csak zavar hogy nem vagyok olyan egyenes persze ehez a hanyag tartás is hozzá járul de akkor is meg ugye bár a hát izom de valahogy akkor is mindig "görbe"voltam és nagyon zavar. Ti hogy orvosoltátok az ilyen problémátokat?

15/f

2017. jún. 7. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A fűződet meddig hordtad? És hol csináltattad? Mert lehet hogy rossz volt, vagy nem neked való. Sajnos elég sok hibás fűzőt gyártanak.

Én kb 2 éve kaptam fűzőt, egész nap hordanom kellett, ma pedig mar csak éjszakara, lassan elhagyhatom. Emellett tornáztam is. Nagyon sokat segített és hálás vagyok amiért kaptam megfelelő segítséget :) próbálj másik gyógytornászt keresni :)

2017. jún. 12. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

2 év??? annyi idő alatt 20 kg izmot fel tudsz szedni!!

Ha 2 év alatt se gyógyultál meg akkor mennyi kell???

Miért adnak olyanok tanácsot akiken nem segített?

2017. jún. 12. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Pont ezt mondom hogy segített. 1 évig hordtam reggeltől estig fűzőt, és mostmar teljesen jó a hátam. Olyan minimális a ferdülési fok, amilyen mindenkinek van alapbol. Mostmár ilyen leszoktatás részen vagyok, ezért kell meg hordanom. És amúgy attól hogy vki izmot épít, még nem feltétlen lesz jobb a háta. Nem mindegy hova építesz, ehhez kell a gyógytorna.
2017. jún. 13. 23:02
 14/17 anonim ***** válasza:

leszoktató viselet??? :DDDDDDd

A templomban nincs ilyen hiszékeny ember

De ha nem mersz sportolni mert félsz, hogy izmos leszel, akkor hajrá gyógytorna

2017. jún. 14. 07:23
 15/17 Katalinkaszáljel válasza:
Nekem sem segített a gyógytorna, pedig rendesen csináltam napi szinten 1-2 órát, és kripróbáltam 4 féle tornát. Nekem a végére 76 fokos görbületem lett, nagyon gyorsan romlott. Aztán elmentünk Pécsre, Dr. Tunyogi Csapó Miklóshoz, aki azt mondta, meg kell műteni. Végül Budapesten lett megműtve, növekedő imlantátummal. Sokkal boldogabb vagyok, hogy elvégezték a műtétet.
2018. jún. 18. 16:17
 16/17 Katalinkaszáljel válasza:
*implantátummal.
2018. jún. 18. 16:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincsolyan, hogy növekedő implantátum, innentől beszélni sincs értelme róla
2018. jún. 18. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!