Nagyon gáz ha hangosan beszélek magammal?
Figyelt kérdés
kènyszergondolataim vannak , ès nagyon szeretnèm már ezt letudni. van hogy ha egyedül vagyok otthon hangosan szoktam rászólni rákiabálni magamra hogy fejezd már be. így sokkal hatásosabb mint fejben. lehet zakkant vagyok?2017. jún. 5. 10:02
1/1 anonim válasza:
Nyújtsa fel a kezét az, akinek nem jönnek-mennek a gondolatok az agyában, és véletlenül sem történt meg az, hogy saját magának “beszélt”, “mondott el” gondolatokat, ami éppen foglalkoztatta! Ha nagyon zavar, és már a villamoson is magadban beszélsz, úgy keress fel egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!